Åsne, Mari og Anne Norgesmestere i bom, hopp og skranke

Nm i enkeltapparater ble en stor suksess for Holmen sine turn junior jenter. Holmen Tropp og Turn var den klubben som hadde flest kvalifiserte. De 6 beste fra kvalifiseringen får turne om NM titlene. I hopp hadde Holmen 3 kvalifiserte, i skranke 1, i bom og frittstående 4 stk. Fantastisk.

18199290_10154414265771821_3284473177229758519_nKonkurransen startet i hopp.  Mari Kanter hoppet det vanskeligste hoppet av deltakerne.  Dette var første gang hun hoppet en strak tjukahara og pikert tjukhara på hopp nr.2.  Hun gjennomførte meget bra og fikk NM gull.  Julie Madsø ble nr. 5 og Anne Tingvold nr. 6.

Skranke var neste apparat.  Anne var eneste deltaker fra Holmen.  Hun har ikke den vanskeligste øvelsen, men kjørte med nydelig stil og god teknikk.  Hun ble Norgesmester.

I bom hadde Holmen 4 jenter kvalifisert, og for en konkurranse det ble.  Det ble gjennomført gode øvelser, men med litt nerver, så dommerne fikk litt å trekke på splitter og landinger.   Åsne Øyulvstad gjennomførte nydelig uten store trekk og trakk det lengste strået.  Hun ble Norgesmester i bom med Julie på 2. plass og Mari på 3. plass.  I tillegg kom Hedvig Saga på 6.plass.  For en resultatliste!

Siste apparat var frittstående.  Her var Edel fra Nidaros favoritt og innfridde.  Alle våre jenter kjørte kjempeflott.  Mari og Julie  tok 2. og 3. plassen.  Anne ble nr. 5 og Hedvig nr. 6.

Det er bare å ta av seg hatten for fantastiske utøvere og trenerteamet.