Bronse til Mari i Nordisk mesterskap all-around

Holmen hadde 3 av 5 jenter på det norske junior-laget i årets Nordiske mesterskap. Alle gjorde en flott konkurranse og bidro sterkt til sølv i lagkonkurransen. Individuelt ble det bronse til Mari. I Nordisk mesterskap i enkeltapparater ble det sølv til Mari i bom og bronse til Anne i bom.

IMG_7800-1 Tre Holmen-jenter som har all grunn til å være fornøyde.

 

Konkurransen startet i hopp og alle fra Norge hoppet bra.  Mari ble kvalifisert til finalen.  (sammen med Edel fra Hødd)   I finalen ble det 4. plass på Mari og 6. plass til Edel.

Skranke gikk bra for Holmen-jentene.  Julie ble beste norske og Mari nr. 2 (delt med Sigrid). Julie er i finalen og Mari er første reserve.  I finalen fikk ikke Julie til såle til håndstående med helvending og dermed løk 0,8 poeng i toppkarakter.  Det ble da dessverre den sure 4. plassen.

IMG_7784I bom fikk Julie en skikkelig smell i oppvarmingen og fikk derfor ikke med seg innturningen.  Dette satte sitt preg og det ble årets dårligste bomøvelse.  De andre kjørte meget bra, og Norge styrket sine sjanser i forhold til lagmedalje. Mari og Anne ble de to beste norske og begge er kvalifisert til finalen.

Finalen ble en spennende triller hvor de 2 finske måtte i gulvet, men de andre holdt hodet kaldt.  Det ble sølv til Mari – kun 0,1 fra gullet, mens Anne kjørte til bronse.   JIPPI!

I frittstående ble Julie igjen beste norske utøver, tett fulgt av Mari, Anne og Edel.   Julie og Mari er i finalen.  Veldig bra dag!  I finalen ble det igjen 4. plass til Julie og Mari ble nr. 5.

Mari ble nr. 3 og Anne nr 5 i all-around (4-kamp)  De var de to beste norske jentene.  Laget kjørte flott og kunne telle alle øvelsene på laget feilfritt.  Fantastisk og sølv.  Det er lenge siden Norge har hatt sølv i Nordisk i lag.    Vi gratulerer jentene, trenerteamet og hele støtteapparatet.

IMG_7799