Flott innsats i turn og tropp både ute og hjemme

Høy aktivitet for Holmen sine konkurranseutøvere i tropp og turn i helgen. 1 Senior og 4 juniorer sammen med 2 trenere var i Flandern International, Ghent, mens i kretsserien i turn for jenter var det nærmere 50 utøvere i sving både lørdag og søndag. På søndag var det 60 troppsutøvere som slo salto og hjul i Holmen Turnhall i kretsserien i tropp.

19141704_1380708932014425_241583882_nFull aktivitet i turn kvinner og troppsgymnastikk i helgen.  I Ghent deltok juniorene Mari Kanter, Hedvig Saga, Julie Røttum og Anne Tingvold samt senior Thea Mille Nygaard.  Juniorene hadde en god dag på jobben og laget hadde totalt 1 fall de måtte telle i lagkonkurransen.  De ble nr. 6 i lag, og det er man fornøyd med da det var høyt nivå i junior-klassen. Beste junior ble Edel fra Nidaros som kjørte en glimrende konkurranse til ny pers.  Mari og Julie kjørte uten store fall og ble nr. 2 og 3 av de norske.  Hedvig hadde ett fall, og det er superbra i sin internasjonale debut.  Anne og Thea Mille hadde ikke en optimal dag da det ble flere fall. Thea Mille ble beste norske med 23. plass.

IMG_3866  IMG_2508  IMG_3875

I kretsserien på Hammer deltok Holmen med jenter i rekrutt, stige og e-trekksklassen.  I 12- års klassen kom Ellinor Molland på pallen og også Holmen-jenter på 5. og 6. plass.  Kjempegøy.  De andre utøverne gjorde sine saker bra og viser at man er i riktig utvikling.  Vi gratulerer alle utøverne og trenerne.

IMG_3678I Holmen Turnhall ble siste kretskonkurranse i tropp arrangert.  Vi fikk se alt fra BBB utøvere med superfin stil i frittstående og litt uferdige i tumbling og trampett til triple saltoer i fleng i trampett.  Det deltok utøvere i både BBB, rekrutt, junior og senior.  Veldig mye bra turn som lover godt for fremtiden.  Spesielt gøy for de yngre utøverne og publikum og se de gode junior og senior herrene til arrangørklubb.   Vi takker alle utøvere, trenere og dommere for en hyggelig avslutning på vårens kretskonkurranser.