Flott turning i Top-Gym, Belgia

Top Gym er en av verdens flotteste junior-konkurranser. Holmen deltok med 2 utøvere, Mari og Julie. Begge kjørte 3 gode apparater på lørdag, mens på søndag var det knallkonkurranse som endte med GULL i lagkonkurransen sammen med Wales.

Top Gym er en ren junior-konkurranse.  Konkurransen samlet utøvere fra 20 nasjoner bl.a. Argentina, USA, Romania og Mexico.

Lørdag ble det arrangert 4-kamp.  Skranke var første apparat ut, og jentene bar preg av mye nerver.  Mari måtte i gulvet på sin Pak-salto og hun mistet elementet i tillegg. (minus 2 poeng).  I bom gjennomførte Mari flott mens Julie måtte i gulvet.  Frittstående var glimrende av begge.  Julie hoppet ett nytt hopp og fikk ny personlig rekord.  Mari hoppet også bra.    3 bra apparater på begge.

Søndag var det lagkonkurranse.   Lagene er satt sammen på bakgrunn av resultatene fra lørdag slik at lagene blir så like som mulig.  Norge konkurrerte sammen med Wales.   De norske jentene kjørte meget bra i sine 2 apparater hver.  Wales kjørte også bedre ennlørdag.   Nervene spilte nok inn i flere lag, og det var stor spenning på premieutdeling.   Kanskje det kunne bli en bronse?

På premieutdeling ble det ropt opp bronse først. Nei,- var sølv mulig?   Når sølvet ble ropt opp så tenkte man: – uff da ble det den sure 4. plassen.   NEI DA – Norge og Wales tok GULL.  Det er ikke ofte man får høre den norske nasjonalsangen i en internasjonal turnkonkurranse på dette nivået.  Svært uvant for jentene og måtte skrive masse autografer og bli tatt selfi av. Gratulerer til jentene og trenerteamet med Staffan i spissen.