Gøy og lærerikt på aktivitetsuke!

Tre aktivitetsukene i sommer er vel gjennomført. Vi takker tusen ganger til blide, ivrige, snille og flinke barn og ungdom som har deltatt. Takk for mange rosende ord. Full rulle hver dag med varierte trenings- og aktiviteter. Tusen takk til engasjerte, dyktige og flinke trenere. Det blir mulighet for å være med på aktivitetsuke i uke 40 (påmeld. åpnet) og til neste sommer uke 26, 32 og 33. (påmelding åpnes 1. des)

Over 180  barn og 15 trenere pluss kjøkkenhjelp har vært i aktivitet på halve eller hele aktivitetsuken : fra mandag morgen til fredag kveld.  Det har blitt hoppet trampoline, stupt kråke, utført salto på airtrack, balanse på bom, makka og flaske-curling ute, rockeringer og hoppetau, hopp på trampett, araber og salto å tumbling, badetur, tennis, innebandy og tur i Grønlia med Tufteparken etc.

Det har blitt knyttet nye vennskapsbånd, – til og med noen trenere har måttet love å komme på besøk hjemme- herlig. Mange terninger er kastet i yatzy og ludo. Fargeblyantene må spisses og kortstokkene er godt brukt.

     

Det har vært en stor glede å bli kjent med barn og ungdommen.  De har vært greie og lydhøre, ivrige og flinke.  Ingen savnet mamma, men litt støle ble de. Det ble mange som måtte utveksle telefonnr. på fredag ettermiddag.    En stor takk til meget dyktige og engasjerte trenere.

  

 

      

Hver dag besto av rolig-aktiviteter før og etter treningsøktene. Det ble gjennomført 2 lange aktivitetsøkter avbrutt av frukt- og snackspause samt lunsjbuffe på midten av dagen.