Gøy og lærerikt på aktivitetsuke!

Første aktivitetsuke i sommer er vel gjennomført. Vi takker tusen ganger til blide, ivrige, snille og flinke barn og ungdom som deltok på sommerens første aktivitetsuke. Full rulle hver dag med varierte trenings- og aktiviteter. Tusen takk til engasjerte, dyktige og flinke trenere.

Over 70 barn og 8 trenere pluss kjøkkenhjelp har vært i aktivitet på halve eller hele aktivitetsuken : fra mandag morgen til fredag kveld.  Det har blitt hoppet trampoline, stupt kråke, utført salto på airtrack, balanse på bom, makka og flaske-curling ute, rockeringer og hoppetau, hopp på trampett, araber og salto på tumbling etc;- mange mange ganger.

Det har blitt knyttet nye vennskapsbånd, – til og med noen trenere har måttet love å komme på besøk hjemme- herlig. Mange terninger er kastet i yatzy og ludo. Fargeblyantene må spisses og kortstokkene er godt brukt.

Det har også vært gjennomført en økt med profesjonelle tennistrenere og innebandy.       

Heldig med været var vi også, så det ble 2 turer til Holmenskjæret.   Det har vært en stor glede å bli kjent med barn og ungdommen.  De har vært greie og lydhøre, ivrige og flinke.  Ingen savnet mamma, men litt støle ble de. Det ble mange som måtte utveksle telefonnr. på fredag ettermiddag.  Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger.  En stor takk til meget dyktige og engasjerte trenere.

  

 

      

Hver dag besto av rolig-aktiviteter før og etter treningsøktene. Det ble gjennomført 2 lange aktivitetsøkter avbrutt av frukt- og snackspause samt lunsjbuffe på midten av dagen.  Vi gleder oss til sommerens to siste aktivitetsuker: uke 32 og 33.