Informasjon om høstsemesteret 2017

Påmelding til høstsemesteret starter 1. juni. Høstsemesteret starter i uke 35 august 2017, og avsluttes med juleoppvisning 2. desember. Partiene på Borgen skole starter i uke 36.

Alle partier forutsetter medlemskap i Holmen Tropp og Turn. Medlemsavgift for 2017  er kr 250,-. Forsikring gjennom Norges Idrettsforbund er da dekket. Påmeldingen er bindende. Send mail til admin@holmenturn.no, eller ring 415 94 586 hvis du har spørsmål.

Det blir ressursdag/ test for opptak HTT-skolen i desember.  Dette annonseres på web-siden og via mail til de i aktuell alder som er påmeldt et parti i høst. Det er påmelding til ressurdag, bruk link til påmelding «Meld deg på».

Treningsplan/ferieplan/helgeplan for lukkede grupper i konkurranseavdelingen (HTT-skolen) finner du ikke her. Ta kontakt med administrasjonen.

Det er treningsfri i høstferien i uke 40.

Hvordan melder jeg på?

Gå til fanen «meld på» dersom du ønsker å registre nytt medlem. Dersom du skal melde på en som allerede er medlem, bruker du samme link. MEN; veldig viktig at da velger «logg inn» og «partipåmelding». Brukernavnet er medlemsnummer. Faktura sendes på mail – merk at treningsavgift og medlemsavgift i noen tilfeller fakturerers i to fakturaer. Ta kontakt med administrasjonen; admin@holmenturn.no dersom har problemer med å logge på.

Vi åpner for påmelding til høstsemesteret 1. juni .