Norgesmestere i Teamgym junior!

Årets Norgesmesterskap i teamgym for junior ble arrangert i Kristiansand. Holmen sendte 4 tropper; 2 jentetropper hvorav den ene skulle være med å kjempe om medalje. Herrene var blant favorittene sammen med Oslo, mens i Miks-klassen var Oslo de store favorittene.

Konkurransen samlet så mange jente-tropper at konkurransen måtte avvikles over hele lørdag.  Dermed måtte miks-klassen og guttene konkurrere på søndag.  Pga. skoletur mistet da man 2-3 av de beste utøverne på lagene.

I dameklassen var Oslo favoritter, men Holmen visste de kunne klare gull med en god dag.  Det var bra kjøring i trampett hvor man slo Oslo – veldig overraskende.  I frittstående kjørte klubbene helt likt, mens dessverre kostet en stor feil mye i første serien som er obligatorisk.  Gullet glapp med så lite som 0,2.  Oslo og Holmen var i en særklasse i jente-klassen.  I miks-klassen var Oslo suverene, spesielt i frittstående.  Malvik knep sølvet foran Holmen.

I herreklassen kjørte Holmen sine gutter  godt og vant alle tre apparatene og en svært overlegen seier.  En gull, 1 sølv og 1 bronse er en god status etter NM teamgym junior.  Vi gratulerer utøvere, trenere og støtteapparatet.