Påmelding til høstsemesteret er åpnet!

Høstsemesteret starter uke 35, og avsluttes med juleoppvisning 2. desember. Partiene på Borgen skole starter i uke 36.

IMG_1692

Alle nye og gamle medlemmer må melde seg på til høstens partier.  Dette gjelder alle de åpne kursene på Gymlek-fabrikken, aspirant, akro og teen acro/cool gang. Påmeldingen er bindende.

De som har fått plass på et Basis parti på HTT-skolen trenger ikke melde seg på.

Gymlekfabrikken har tilbud for barn fra 2 år og opp til og med 1.trinn på skolen. Gymlekfabrikken har lokaler med spesialapparater for de yngste utøverne i Skeidarbygget.

Aspirant 7 – 10 år og Akrobatikk 10 – 13 år trener i Holmen Turnhall/Holmen Idrettshall og man kan velge en eller to dager i uken alle dager mandag til torsdag. Aspirant kl 17.30 – 19.00 og Akrobatikk kl 19.00 – 20.30.

Teen akro/cool gang har tilbud mandag og/eller torsdag kl 20.30 – 22.00 i Holmen Turnhall.

Gå inn på «meld deg på» og fyll ut nødvendig informasjon. Dersom du allerede er medlem skal du ikke registrere opplysningen på nytt, men klikke på «logg inn» og velge partipåmelding. Brukernavnet er medlemsnummeret dere fikk ved innmelding. Påmeldingen er bindende.

Ønsker du tilbud rett etter skoleslutt, så sjekk også ut www.deltaker.no-akrobatikkakademiet. De har SFO tilbud og tilbud for ungdom 5.-10. trinn rett etter skoleslutt.

AkrobatikkAkademiet har tilbud  mandag, onsdag og torsdag.

GYMAKA