Victoria kretsmester!

I helgen ble det arrangert turnkonkurranser både i Asker og på Færøyene. Holmen var godt representert på Færøyene i Nord-Europeisk mesterskap med 3 av 5 jenter på laget, mens i KM i turn samt kretskonkurransen for 12 år og yngre deltok over 40 utøvere.

Helgens kretskonkurranse samt KM og uttak til Norgesfinalen ble arrangert av Asker turn.  Holmen deltok med jenter i alle klasser.   I både 12 og 11 års klassen viste de jentene som deltok flott fremgang fra nasjonal rekruttkonkurranse helgen før.  I klassen 11 år ble Babette Tveiten nr. 12 og Hermine Kveno nr. 35.  I klassen 12 år ble Ellinor Molland nr. 6, Bettina Jorkjen nr. 10 og Ane Fris nr. 12.   For jentene i klasse 1 og klasse 2 var det fin gjennomkjøring før Norgescup i Bergen.  I klassen 13 og 14 år ble Elise Landa nr. 6 og hannah Jenkins nr. 23.  I klassen 15 og 16 år vant Victoria von Krogh og ble kretsmester.  Victoria er også tatt ut til Norgesfinalen i Stavanger i november.

I e-trekks klassen deltok mange  jenter.  For disse er det store målet MiniStars i november, men det var fint å komme igang med øvelser. Konkurranser er gøy.    Vi gratulerer alle utøverne og hele trenerteamet som jobber med både store og små.