En fantastisk start på våren!

Her er en oppdatering hva som har skjedd på konkurranser i det siste.

I helgen deltok våre yngre jenter og gutter fra tropp i NM Teamgym Rekrutt i Ros arena. Her gjennomførte de en solid konkurranse og både jentene og guttene tok gull sammenlagt. Jentelaget hadde de klart beste øvelsene i frittstående og tumbling, og guttene beste øvelser i tumbling og trampett. Utøverne er unge og utvikler seg raskt, så det blir utrolig morsomt å følge denne gjengen fremover!

Samme helg reiste Maryna og våre Stige 1 jenter til Trondheim i helgen hvor jentene deltok i Norgescup 2.  Laget ble nummer 12 sammenlagt. Det ble en morsom helg med masse turn, litt sightseeing og sosialt treff med utøver fra andre klubber.

Denne helgen var også Serina og Joao i Tyskland, her konkurrerte Serina i en regionskonkurranse. Hun deltok igjen for WKG Neckarau-Hassloch, laget ble nummer 2, og Serina hadde tredje beste sum sammenlagt. 

For noen uker siden arrangerte vi Holmen Open Turn, en helg med utrolig mange gymnaster i aksjon. Det var mange som tok turen innom hallen for å heie på utøverne, og det var skikkelig god stemning. Fra Holmen tok Carolina 1. og Esther 3. plass i rekrutt 11 år, Ameli tok 1. plass i rekrutt 12 år. I klasse 1 tok Sara 1. plass, i klasse 2 tok Isabelle 4. plass. Lag rekrutt ble vunnet av Holmen og vi tok 2. plass i lag kl. 1-3.

I april reiste Mari til Tyrkia i og deltok i EM, med sitt resultat her kvalifiserte hun seg til VM i Belgia i månedsskiftet sep/okt. Herlig!

Klubben er veldig stolt over å ha så mange utrolig dyktige utøvere, og vi gleder oss til å følge utviklingen, flere konkurranser, utfordringer og medaljefangsten.

Gratulerer alle sammen!