CHOPAR

Holmen Tropp & Turn samarbeider med Chopar om salg av treningsklær av høy kvalitet designet med vår egen logo. I webshopen finner du et utvalg av Holmenklær, turndrakter og annet turnutstyr. Alle produkter kan kjøpes av både konkurranse- og breddeutøvere. Er du konkurranseutøver? Hør med treneren din hva du må ha av utstyr. 

 

BESTILL VIA DENNE LINK: CHOPAR OG HTT

Overtrekksklær/defileringstøy

Alle konkurranseutøvere må ha defileringsdressen til konkurranse. Dressen brukes i konkurranse, men kan også selvfølgelig brukes på trening eller i hverdagen. Dersom du er TROPPSUTØVER skal du ha GENSER, og dersom du er APPARATTURNUTØVER skal du ha JAKKE. Buksene er samme for alle. Dersom du ikke er konkurranseutøver, men ønsker å kjøpe overtrekksklær kan du selv bestemme mellom jakke/genser. Defileringsdressen er levert av Torshov Sport. 

Bestill her

Holmen-turndrakt, apparatturn

Holmen-turndrakten kommer i to varianter, lang arm og kort arm. De eldste utøverne bruker lang arm i konkurranse, mens de yngste kan bruke kort arm. Hør med din trener hva som gjelder for deg. 

 

Er du ikke konkurranseutøver? Du må mer enn gjerne kjøpe holmen-turndrakt selv om du ikke er konkurranseutøver, men det er ikke obligatorisk. 

Bestill her

Holmen-turndrakt, troppsgymnastikk

Holmen-turndrakten for kvinnelige troppsutøvere har både lange ermer og bein. Det følger med en blå hårstrikk som brukes i håret under konkurranser. For gutter/herrer har draktene korte ermer, og bukser/shorts. Hør med din trener hva du skal ha.