Mari Kanter i World cup Cottbus!

I helgen har Holmen Tropp & Turns egne Mari Tideman Kanter konkurrert bom på World cup i Cottbus, Tyskland. Hun gjorde det veldig bra, kjørte uten fall på kvalik på fredagen og tok seg til finale.

På søndagens final kjørte hun også veldig fint men dessverre med et fall. Nå er det bare to uker til hun drar til Kairo, Egypt på en ny World cup - da skal hun konkurrere bom, skranke og kanskje frittstående.

 

Oppsummering av helgen fra Mari selv går som følgende: "Jeg har hatt en super tur! Jeg har bare konkurrert bom, men klarte å komme til finalen og fikk dermed turne bom 2 ganger. I uttaket kjørte jeg nokså feilfritt, men litt vingel her og der, så i finalen var målet å satse fullt på alle elementer for å unngå trekkene på landinger. Det gikk veldig fint inntil frolova hvor jeg falt, men jeg er uansett superfornøyd med å ha kommet til finalen og har hatt det kjempegøy begge gangene. Det var også veldig gøy å se igjen gymnaster fra andre land etter noen år med få internasjonale konkurranser. Alt i alt en 10/10 tur "