NM - for en helg!!

Holmen arrangerte NM for tropp nasjonale klasser miks og menn i helgen, og FOR en helg det ble!

Over 300 gymnaster fra 20 klubber var samlet i Leikvollhallen og stemningen var fantastisk! Magisk å kjenne på konkurransestemningen igjen og rørende å se gymnastene og klubbene heie på hverandre.

Tusen takk til arrangementskomiteen og alle dugnadsengler som stilte opp og bidro til at dette ble en knallsuksess. Uten dere hadde vi ikke fått dette til. En spesiell takk også til alle trenerne, Aurora, Åsa og ikke minst Benji som var stevneansvarlig.

Til tross for at flere var ute med skade på Holmens guttelag så gjorde de en glimrende innsats og ble belønnet med bronsemedaljer både i frittsåtende og trampett! Gratulerer! Se for en tøff gjeng på bildet. De imponerte spesielt i frittstående:-)

Nå gleder vi oss stort til Holmen Open Tropp som arrangeres 27.-29. mai, da får alle barna på tropp muligheten til å delta - og vi er helt avhengig av at dere foreldre igjen stiller opp på dugnad, det blir et enda større arrangement og er en viktig inntektskilde for klubben. Jeg opplevde at alle syns det var hyggelig og sosialt å delta på dugnad i helgen, og det er jo så verdt det når vi ser gleden i barna som får konkurrere.

Jeg er stolt over å være en del av Holmen Tropp og Turn!

Hilsen
Kristine Aaberg Ruud
Styreleder