Nyheter apparatturn

Det har skjedd mye positivt innen apparatturn den siste måneden.

Våre jenter har både tatt NM-medaljer og kvalifisert seg til landslag!

Vi begynner med NM junior i Haslehallen hvor laget til Holmen Tropp & Turn tok 3. plass sammenlagt, en etterlengtet medalje da vi ikke har vært på pallen siden 2019. Alexandra er førsteårs junior og hun gjennomførte NM med stil og tok 10. plass sammenlagt og 4. plass i frittstående finalen. Josefine hadde også en meget god konkurranse og kvalifiserte seg til bomfinalen, hvor hun tok 7. plass.

 

NM senior ble holdt i Hokksundhallen og også i år kom seniorjentene på pallen i lagkonkurransen, denne gang med sølv sammenlagt. Mari ble vår beste utøver sammenlagt med en flott 3. plass. I skrankefinalen tok Mari og Serina henholdsvis 4. og 5. plass. Det er morsomt å se at utøverne har forbedret sine poengsummer fra fjorårets NM, hvilket tyder på en solid og god utvikling.

 

Mari og Cosmin var i Osijek, Kroatia, hvor Mari deltok i World Cup. Det var en tøff konkurranse med et høyt nivå og flere gode utøvere fra hele verden. Mari valgte her å prøve ut flere nye elementer, noe som vil øke hennes sjanse for å kvalifisere seg til OL i Paris 2024. Hun kvalifiserte seg til finalen i frittstående og var ikke mange poeng fra bomfinalen.

 

Etter en super sesong har Holmen Tropp & Turn nå to utøvere som er på seniorlandslaget, Mari og Serina, og to utøvere som hospiterer på juniorlandslaget Alexandra og Josefine.

Trenerteamet er kjempefornøyde med sesongen og gleder seg til høsten.

 

Vi gratulerer alle utøverne med gode prestasjoner og takker et dyktig og engasjerende trenerteam for fremgang og deres entusiasme ‍♀️